Eindelijk: een stalen Apple Watch-bandje voor 45 euro

Kickstarter-project komt met goedkoper bandje voor Apple Watch
Dat de bandjes van de Apple Watch bizar duur zijn weet iedereen. Misschien heb je daarom expres voor het siliconenbandje gekozen. Gelukkig duurt het niet lang voordat er een goedkoper alternatief komt.

Heb jij het liefst een roestvrijstalen band bij je Apple Watch, maar heb je er geen 1169 euro voor over? Vanaf 25 augustus kan je een goedkoper alternatief bestellen. Als je de roestvrijstalen band via Apple zelf wilt kopen, dan ben je al gauw vijfhonderd euro kwijt. Nu zijn er natuurlijk altijd Apple-fans die een vermogen spenderen aan dit soort accessoires. Toch heeft lang niet iedereen zin om zoveel geld neer te tellen voor een horlogebandje. Het goedkopere alternatief kost namelijk 45 euro en dat klinkt ons in ieder geval wat schappelijker in de oren. Zeker als je bedenkt dat dit bandje bestaat uit hetzelfde materiaal als het roestvrijstalen bandje van Apple, namelijk 316L-type staal. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen of je de band in space black wilt of zilver.

Vanaf 25 augustus is de band te bestellen via deze Kickstarter-pagina. Als je er vroeg bij bent kun je hem voor 45 euro om je pols hebben. De winkelprijs zal 90 euro bedragen.

5 reacties

  1. Er zijn al tientallen stalen Apple bandjes. Ik draag zelf een 1:1 kopie van de Links Bracelet om mijn SS Apple watch. Is niet van het origineel te onderscheiden en koste maar €125,- (ipv €550)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *