Eindelijk: Heldere gelekte foto van Galaxy S8

En wat ziet hij er strak uit!
En hij ziet er strak uit!

Evan Blass is een professionele lekker van goedbewaarde smartphone geheimen. Hij heeft via Twitter een nieuw lek van de Samsung Galaxy S8 uitgebracht. Het is een haarscherpe foto van het nieuwste vlaggenschip van Samsung, waarop de details van het scherm pas echt goed zichtbaar worden.

De smartphone op de afbeelding lijkt precies op de telefoon die wij al eerder zagen in een gelekte video en maakt ons best wel hebberig.

Op de afbeelding is ook te zien dat de Galaxy S8 een enorm groot scherm heeft met kleine randen. Ook lijkt de telefoon rechthoekiger en langer.

Op het vergrendelscherm is de datum te zien waarop Samsung deze strakke telefoon uitbrengt en dat is 29 maart. Helaas duurt het nog tot 21 april tot je daadwerkelijk de telefoon kunt kopen en kunt vasthouden.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over de Galaxy S8? Kijk dan hier even.

S8

20 reacties

  • @luxaeterna: Klopt. Moet je nagaan hoe oud de iPhone er ineens uitziet als je deze 2 toestellen naast elkaar zou leggen.

   [img]https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2017/02/s8.jpg[/img]

   [img]https://www.iphoned.nl/wp-content/uploads/2015/07/iphone-6-plus.jpg[/img]

    • @luxaeterna: psies … gebruik maar eens een foto van een zwarte iphone 7 met donkere achtergrond.

     Laten we maar wachten op de iphone 8 en dan vergelijken. Maar jah … dan krijgen we te horen dat de I8 op de S8 lijkt πŸ™‚

     Het “schokkende” van de s8 is de lengte verhouding naar mijn mening. Schaamteloos.

    • @luxaeterna: Owh nu zijn het ineens de sensoren? Ik doelde meer op de ongebruikte ruimte rondom het scherm.

     Bekijk de Xiaomi Mi Mix anders even, die weten hoe het moet:

     [img]http://www.xiaomidevice.com/media/wysiwyg/mi/Xiaomi-mi-mix-phone-2.jpg[/img]

     • @ffw88: En de nadelen? Sneller beschadigd scherm etc… Ik heb het hier nog al gezegd: dergelijke zaken zijn leuk voor mensen die enkel op uiterlijk en functies afgaan. Niet-kenners dus. Of ga je beweren dat een Xiaomi even stabiel, veilig en updatebaar is als een iPhone?

      Die Xiaomi vind ik eerlijk gezegd lelijk. Nergens bijna een rand, en dan onderaan een bezem van ik kan niet meer.

     • @luxaeterna: Sneller beschadigd scherm? Het is een gebruikers voorwerp. Anders moet je de nieuwe 3310 kopen..

      “Dergelijke zaken zijn leuk voor mensen die enkel op uiterlijk en functies afgaan” Hmmm…uiterlijk en functies, wat verwacht je nog meer van een smartphone precies? En buiten dat, dan ben je met Android ook nog in het voordeel wat functies betreft.

      “Of ga je beweren dat een Xiaomi even stabiel, veilig en updatebaar is als een iPhone?” Owh ja, het update verhaal. Hoe kon ik nou vergeten dat de iPhone bezitters zo update-geil zijn. Heel leuk dat je iToestel met de nieuwste updates steeds vastloopt, trager wordt, batterij leegloopt, functies niet werken etc.. Wat is er volgens jou zo onveilig aan een Android toestel? En dan bedoel ik niet die sensatie artikels waar je vervolgens niks meer van hoort (stagefright).

     • @ffw88: Amen …

      Iedere Iphone tot nu toe gemaakt kon ook in 1x barsten en scherm kapot, iedere Samsung eigenlijk ook en dat geld voor alle smartphones doorgaans muv die 3cm dikke rugged versies.
      Als ze verkeerd vallen heb je pech en dan kan het zomaar stuk zijn.

      Een smartphone is niet gemaakt om te vallen maar om normaal vast te houden en te gebruiken.

      En ja, Apple komt tegenwoordig meer in het nieuws met buggy software en hardware issues dan wie dan ook.
      Van verf die los laat tot scherm problemen en ontploffende MBp’s en keyboards met issues op 2 maanden oude machines.

      Nee, de tijd dat Apple duidelijk meer premium was is al jaren geleden.

     • @luxaeterna: Sneller beschadigd scherm ?
      Was het scherm, ook bij je Iphone, al jaren niet 1 geheel ook al is het hier en daar bezel ?

      Kortom, het te schadigen oppervlak dat glimt is net zo groot, alleen nu meer display.
      Ergo, een onzin punt dus.

 1. Zelfs de verhouding van de behuizing is iphone aant worden.

  Hij ziet er wel mooi uit trouwens … maar ben dan ook iphone fan :-).

  De vernieuwing is wel afgelopen ( voor alle merken ) kwa vormgeving. Een driehoek aan je oor is nu eenmaal geen optie. Zit de vingerafdruk scanner hier in het beeld of lekkah makkelijk achterop ?

  • @dgh74: verhouding iPhone? Ooit een vierkante moderne smartphone gezien ?

   Natuurlijk de scanner op de achterzijde .. waarom in het beeldscherm wat je altijd zult zien als daar een sensor ingebouwd zit.
   Vele smartphones hebben hem al jaren achterop en werkt prima.
   Besides boeit het weinig met een iris scan sensor.
   Zelfs op de note7 werkte deze verrassend goed en snel.

   • @turbobrick: ik zie geen voordeel van de scanner achterop. Moet je dus altijd je telefoon oppakken om hem te gebruiken. Voordeel van voorop is dat je hem altijd kunt gebruiken, heb zelf 4 vingers ingesteld dus afhankelijk van hoe ik de telefoon vast heb, werkt het altijd.

    • @av_diver: Klopt, maar de meesten houden een telefoon vast als ze iets ermee gaan doen en pakken hem dus vast.
     Daarbij heb je straks een irisscanner erbij, zagen we al eerder op de Note7.

     Kortom, denk niet dat ik hem lang zal missen aan de voorkant. Heb liever meer scherm wat ik 99.99999% van de tijd gebruik als een sensor die ik alleen gebruik als ik hem unlock en dat nu dus achterop doe.

     Beetje de discussie destijds met de powerknop bovenop vs zijkant …

     • @turbobrick: mijn iphone ligt 8 uur voor me op mijn bureua op kantoor. Op tafel thuis … Vingertje erop en viola. Nix oppakken … omdraaien of met mijn oog boven bureau hangen. Met je vingers bedien je je scherm … die zit zowiezo aan de voorkant. Daarbij de homeknop functie gebruik je ook de hele dag door … niet alleen om te unlocken.

      Homeknop in scherm zoals de iphone 8 … dat is hoe het zou moeten. Unlocken zodra je je scherm aanraakt. Maar helaas kan samsung dat niet … en om ruimte te creeren verplaatsen ze de knop naar achterzijde. Zoals alrijd … halfbakken oplossing om als “eerste” te kunnen zijn … maar apple gaat het toepassen zoals het zou moeten ( duurt paar maandjes langer ). Niet de eerste maar wel de beste :-p

      S8 .. virussie erop … keyloggertje erbij … beetje privacy schenden … je gegevens gebruiken … en android erop om de super specs weer te killen … prima telefoontje … je hebt helemaal gelijk πŸ™‚

     • @dgh74: ow ja vergeten … om die speckilling software te verbloemen … ook de veel betalende consument oplichten door de benchmark te beinvloeden met sjoemelsoftware. Man man man

     • @dgh74: Jij praat over de Iphone 8 (als hij al zo gaat heten) alsof die er al is ….
      Jij spant de kroon als fanboy, werkelijk waar.
      Opscheppen over iets wat er helemaal nog niet is, en ook nog niks zichtbaar van is.

      Jij maakt je ondertussen druk om een vingerscanner omdat hij op een bureau moet liggen de hele dag.
      Gelukkig zitten de meesten niet de hele dag op hun krent en pakken weleens een smartphone vast.

      Ik snap je punt van de scanner voorop maar ik heb liever een Top scherm waar je geen beperkingen mee hebt dan een scherm waarin een sensor verwerkt zit dat je altijd zal zien of het scherm op die positie beperkt is.
      Of denk jij echt dat je een onzichtbare sensor zal hebben in een volledig operationeel display en het dus onzichtbaar zal zijn ?

      En over welke homeknop functie heb je het met de hele dag door gebruiken ?

     • @turbobrick: zoals in eerder post … GERUCHTEN. Ik snap inmiddels dat je eens lees probleem hebt maar blijf het niet herhalen. De GERUCHTEN zijn echter erg hardnekkig en ik geloof niet dat aple de scanner op de achterkant plaatst. Dus moet op de voorkant. Ik wijs je nogmaals naar je geliefde google mbt een onzichtbare homeknop op scherm.

      Ja mensen pakken wel eens een smartphone … das niet het punt slimme. Je scherm zit voorop. Je kijkt voorop … je gebruikt kojkend naar dat scherm VOOR. Ook als je hem pakt.

      Veel apps zijn met een vingerprint beveiligd tegenwoordig ( ow jah VEILIG ) … Betalingen … apps swisselen of afsluiten. Ewn gemiddeld persoon logged alleen al tientallen keren per dag in op zijn telefoon. Dus zo stiekum weg gebruik je die knop ( functie ) redelijk veel. Maar goed … we zullen zien. Ben er weer klaar mee om onwetende mensen dingen bij te leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *