Eindelijk: Instagram niet langer nodig op je smartphone?

Eindelijk: Instagram niet langer nodig op je smartphone?

Verwijder de app maar, is goed voor je gezondheid.

Waar je voorheen iedereen op Facebook kon vinden, is tegenwoordig Instagram hét sociale media platform. Het nadeel is dat het bedrijf in handen is van Facebook. En ook hier kan ongemerkt een verslaving ontstaan.

Misschien open je Instagram, onbewust, wel 100 keer per dag op je smartphone. De app verwijderen wil je ook niet, want dan mis je potentieel belangrijke zaken. Daar komt nu verandering in. Instagram op Desktop is eindelijk een serieus alternatief geworden.

Op de web versie van Instagram op je computer zijn nu DM’s (Direct Messages) beschikbaar. Zo kun je enkele belangrijke functies van Instagram gebruiken op je computer. De tijdlijn bekijken, story’s checken én DM’s in de gaten houden.

Helaas is het nog niet mogelijk om foto’s of video’s te uploaden vanaf de computer. Als jij een persoon bent die veel deelt is de app op je smartphone dus essentieel. Voor de algemene kijker volstaat de webversie prima.

Eén reactie

  1. “Helaas is het nog niet mogelijk om foto’s of video’s te uploaden vanaf de computer. ”

    Ga in firefox naar Opties – developer – responsive design mode (Of Ctrl + Shift + M)
    Hier kun je doen alsof je de m.instagram (mobile versie) draait. En na een refresh komt er ineens een upload knop tevoorschijn :’)

    In chrome: Opties – Developer mode – Klik hier op de icoontje met de 2 telefoontjes er in (linksboven in de devmode window) of ook weer: Ctrl + Shift + M

    Vind het belachelijk dat de website het in principe wel kan, Maar dat het alleen op een mobiele versie word getoond. Zal ongetwijfeld een handjevol extra app installs hebben opgeleverd, ten koste van gebruiksgemak voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *