Eindelijk: iOS 11.1 lost al je accuproblemen op

iOS 11
iOS 11-gebruikers weten het inmiddels wel: de accu van je iPhone is in recordtijd leeg. Maar de update naar iOS 11.1 gaat alles oplossen.

Het was de meest gehoorde klacht na de introductie van iOS 11: waarom is mijn accu zo snel leeg? Apple had lang geen echte oplossing, dus we konden weinig anders dan ermee leren leven. Gelukkig lijkt op korte termijn alles weer goed te komen: iOS 11.1 blaast je accu nieuw leven in.

iDeviceHelp besloot deze week een vergelijkingstest uit te voeren met de iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus en iPhone 8 Plus. Alle toestellen draaiden op zowel iOS 11.0.3 als iOS 11.1 beta 4 om een eerlijke vergelijking te kunnen maken. En wat bleek: met iOS 11.1 gaat je accu twee tot vier uur langer mee. Niks mis mee, toch?

Dat betekent natuurlijk niet dat je 2 tot 4 uur win ten opzichte van de accuduur onder iOS 10, maar het is goed om te zien dat je op z’n minst het einde van de dag weer kunt halen zonder op te laden.

[gv data=”O56XAv6cZSk”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Je hoort het de fanboys altijd zeggen. Als Apple wat implementeerd dan doen ze dat goed !!
    Niet dat halve werk zoals bij Android.

    En zie daar, nu bijna 6 weken na de release komen ze wellicht pas met een optie.
    Zit je al die tijd te klooien vanwege een OS update.

    En daar gaan we weer:

    Ik zei het destijds ook al.
    Direct updatenis voor sufferds ! Ongeacht het OS, hardware of wat dan ook.
    Bij iedere grote update op een platform (IOS/Android/Windows/Mac OS, etc etc) zijn er issues. Wacht dat ff af en je bespaart jezelf frustratie en stap in wanneer alles klopt en recht gestreken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *