Eindelijk komt de TextBlade eraan

klikkerdeklik
Met een flinke vertraging kun je eindelijk gaan typen op je iPhone.

Hij werd al in januari 2015 aangekondigd. De TextBlade is een heel erg klein toetsenbordje dat je kunt meenemen als je op je iPhone of iPad wilt kunnen typen. Handig voor stukjestikkers als de redactie van Apparata natuurlijk. Maar de rest van de bevolking zal zich afvragen wanneer je nou ergens aan een tafel gaat zitten om een flink verhaal op je iPhone te typen.

Volgende week kunnen de eerste pre-orderaars hem eindelijk echt gaan gebruiken. Het gaat nog steeds om een klein groepje testers die de laatste vouwen uit het apparaatje moeten strijken. Dat is rijkelijk laat, want eigenlijk had alles er al voor de zomer van 2015 moeten zijn. Daardoor zijn ze wel een beetje door de realiteit ingehaald.

De TextBlade bestaat uit vier onderdelen: twee toetsenborddelen en een grote spatiebalk die ook meteen de accu bevat, daarnaast is er een voetje waar je je iPhone of iPad in kunt zetten. Er zitten maar acht toetsen op en die moeten dienst doen als een volledig QWERTY-toetsenbord. Reviewers die er al eentje hebben kunnen gebruiken zeggen dat het desondanks werkt.

Wij zijn vooral benieuwd wie er op een toetsenbord zitten te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *