Eindelijk komt er een officiële Reddit app


De immens populaire nieuwssite Reddit heeft sinds vandaag eindelijk zijn eigen applicatie.

De app, genaamd Ask Me Anything, maakt het mogelijk om op een makkelijke manier Reddit’s interviews bij te houden. In het verleden hield Reddit AMA’s met sterren, acteurs, atleten en invloedrijke personen zoals president Obama.

Daarnaast krijg je een notificatie op je telefoon zodra er een nieuw interview klaar staat om te lezen. De app zorgt er ook nog eens voor dat de layout zich aanpast aan de vraag en antwoord-stijl, zodat het lekkerder leest. Voor de Reddit-veteranen onder ons: je kan de verschillende vragen ook omhoog of omlaag stemmen in deze app. Hierdoor komen de meest interessante vragen bovenaan te staan en worden de minder interessante eruit gefilterd.

Reddit’s Ask Me Anything rubriek is voornamelijk populair omdat de gebruiker een direct antwoord krijgt op de gestelde vraag. Het is trouwens niet de eerste keer dat Reddit met een applicatie op de proppen komt. In 2011 werd er al een officiële app uitgebracht, maar die bleek al snel te floppen en werd daarna vervangen door alternatieve onofficiële apps. De Ask Me Anything app kun je hier gratis downloaden voor de iPhone. Een Android-versie wordt naar verluid later deze week gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *