Eindelijk. Een alarm dat afgaat als je bad vol is

Level-Minder
In onze drukke levens hebben we geen tijd om minutenlang naast een vollopend bad te staan wachten. De Level Minder is een handig alarm om jou op de hoogte te houden.

Volgens de ontwerpers heeft iedereen wel een verhaal waarbij een wasbak of badkuip overstroomd is, omdat ze simpelweg vergeten waren dat ze de kraan open laten staan. Door dit kleine alarm in je bad te hangen, zal hij vanzelf een kabaal maken zodra het waterniveau te hoog wordt. Ook zit er een kleine thermometer in verwerkt, zodat je de temperatuur van het water kunt aflezen.

Kickstarterfase
Op dit moment zit de Level Minder nog in de Kickstarterfase, die niet bepaald soepel verloopt. Met nog 27 dagen te gaan is er nog maar 0 dollar opgehaald, terwijl er een doel van 500.000 gesteld is. Het gaat hier nog om een proefversie, waarbij de ontwerpers hopen dat ze hem in de toekomst uit kunnen breiden. Denk hierbij aan het versturen van een bericht naar je telefoon als hij afgaat, of het draadloos afsluiten van je kraan (hoe ze dat willen doen, staat er dan weer niet bij).

Misschien heeft het lage aantal backers te maken met de prijs die ervoor gevraagd wordt. Pas als je de crowdfundingcampagne met minimaal 100 dollar steunt, krijg je een Level Minder thuisgestuurd. Langere donaties leveren je een t-shirt of een petje op, maar daar zit (terecht, wat ons betreft) niemand op te wachten.

In onderstaande video legt Jeffrey A Varga, bedenker van Level Minder, het belang van zijn uitvinding uit. De video is wat amateuristisch geschoten, al heeft het ook weer iets aandoenlijks hoe de echtgenote van Jeffrey als volwaardige assistente fungeert.

Nul donaties
Ze kunnen je hulp goed gebruiken, dus als jij al meerdere keren je bad hebt laten overlopen met alle gevolgen van dien, kun je hier terecht op de Kickstarterpagina.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *