Eindelijk: McDonald’s gaat thuisbezorgen in Nederland

McDonald's
Dat ik dit mag meemaken!

Het riep altijd al vraagtekens bij me op. Bij bezoeken aan China zag ik geregeld scooters staan voor bezorgers bij een restaurant van McDonald’s. “Waarom hebben we dit niet in Nederland?”. Officieel is het nog niet, maar het AD wist bij de fastfoodketen los te peuteren dat we in ons eigen land ook een bezorgservice gaan krijgen. Eindelijk!

Pizzaketens en andere restaurants die bezorgen via bijvoorbeeld Thuisbezorgd zullen zich ongetwijfeld zorgen gaan maken. McDonald’s begint met een pilot in Amsterdam en vermoedelijk zullen in een later stadium andere (grote) steden in ons land volgen.

Kipnuggets, een McKroket of gewoon een ijsje: een bezorger komt het straks gewoon bij je thuis brengen. Hoe de service er gaat uitzien en of McDonald’s bezorgkosten gaat rekenen is niet bekend. De verwachting is dat de fastfoodketen in de nabije weken de dienst officieel bekend zal gaan maken.

4 reacties

  1. In Zuid-Korea veelvuldig gebruik van gemaakt. Stel je voor: Avond uit geweest, hele dag erna brak, natuurlijk geen eten in huis, supermarkt is zeker 200 meter lopen, toch is een Big Mac wel lekker: McDelivery 🙂

  2. In Den Haag was er al een soortgelijke dienst waar een koerier allerlei dingen voor je kon leveren, BurgerKing, McDonalds etc.. Allerlei toko’s die zelf een bezorgdienst hadden.
    In Amerika hebben we Uber Eats, BiteSquad en nog wat andere opties die dat soort dingen doen, meestal wel iets duurder eten dan McDonalds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *