Samsung Galaxy S7 Edge krijgt eindelijk fatsoenlijke accu

Samsung geeft Galaxy S7 Edge grote batterijIn het afgelopen jaar hebben de toestellen van Samsung flink aan accucapaciteit moeten inleveren, maar daar lijkt weer verandering in te komen met de Galaxy S7.

De Galaxy S6 en Note 5 zijn twee toestellen waarvan de batterij aardig snel leeg raakte, waarbij vooral de S6 geen punten scoorde. Ben je daar helemaal klaar mee, dan doe je er goed aan een Galaxy S7 Edge aan te schaffen.

Volgens 9to5Google zal dat toestel beschikken over een batterij van 3600mAh. Een aardig verschil ten opzichte van de 3000mAh-batterij waarover de Note 5 beschikt, terwijl de Galaxy S6 het moet doen met een capaciteit van 2550mAh.

Verwacht wordt dat Samsung de Galaxy S7 en de S7 Edge later deze maand aankondigt tijdens het Mobile World Congress. Dit keer zullen beide toestellen qua schermgrootte (5.1″ en 5.5″) verschillen. De Edge zal waarschijnlijk beschikken over een 5.5-inch display, waardoor dus ook een grotere batterij kan worden gebruikt. Daarnaast zullen beide smartphones water-resistent zijn en is de opslagruimte uitbreidbaar met een microSD.

12 reacties

 1. Ir is zeker nog niet uit te faseren. Het werkt op ieder toestel wat ir oog heeft. Tv cd tuner dvd etc onzin hier vanaf te willen. En accu’s gaan leeg omdat iedereen bewegende achtergrond wil. Scherm vol open Apps op achtergrond. Die extra halve ampere levert niet veel meer. Zet je meuk uit. Dat helpt!

  • @hugo_vdelzen: Het is wel weer een IR emitter die in de behuizing verwerkt moet worden en dat doen ze liever niet.

   Als je een Poll zou houden is het maar een hele kleine groep die het boeit. Moderne TV’s bedien je tegenwoordig via een App en dan gaat het via de internet verbinding die de TV heeft.
   Kortom, leuk die IR maar hopeloos ouderwets en maar minimaal gebruikt door de consument met uitzondering van een hele kleine groep geeks.

 2. infrarood is een goede aanvulling
  zoals de s4 s5 en s6 zo’n oog hebben
  het werkt mooier als via netwerk je tv bedienen
  ik bedien er echt alles wat ir heeft airco tot tv radio
  ik gebruik de app’s anymoto smart ir remote
  en de universal tv remote deze laatste zit veel reclame in
  die eerste moet je betalen 7 euro maar hier kun je echt alles mee bedienen wat ir heeft

 3. en even uit gezocht de s7 heeft geen ir
  blij dat ik een s6 het wel heeft (net aangeschaft)
  alleen jammer van de s6 is dat deze geen 4g+ heeft op het t-mobile netwerk
  wat mijn Alpha wel heeft
  nu met mijn s6 die ir heeft gebruik het veel
  de Alpha heeft geen ir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *