Eindelijk: Sony’s FES Watch komt naar de winkels


Het volledige digitale klokje heeft een succesvolle crowdfundingscampagne achter de rug. De wearable gaat namelijk verkocht worden in de winkel.

Een jaar geleden kwam de Japanse techgigant met de FES Watch. Een horloge, die volledig digitaal was dankzij e-ink technologie. Op dat moment was het nog een crowdfundingsproject, die behoorlijk goed aansloeg. Geïnteresseerden konden voor omgerekend 133 euro kennis maken met de gadget.

Dankzij e-ink, is de horloge volledig naar eigen smaak aan te passen. Ten tijde van de crowdfunding beschikte de FES Watch over 24 verschillende ontwerpen, die je met één druk op de knop kon instellen. De wearable dient puur als horloge om de tijd op af te lezen. Wanneer de batterij is opgeladen kun je er zo’n twee maanden mee voorruit.

De FES Watch ligt vanaf 21 november in de Japanse winkels. Voor omgerekend 225 euro kan men het horloge aanschaffen. Vooralsnog lijkt het erop dat de gadget niet naar Europese winkels gaat komen. Wel bestaat er een mogelijkheid dat Sony het klokje online gaat aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *