Elektra Nails: met kunstnagels smartphones bedienen

Rimpelvinger demonstreert Elektra Nails
Hoi hóóói. Hier een stukje modeadvies van de Apparata-redactie naar de lezers toe. Want heb jij ook zo’n moeite met het bedienen van aanraakschermen als je net uit de nagelsalon met paar verse glitternagels van 2 cm komt? Elektra Nails heeft de oplossing.

Capacitieve schermen

Als internetverslaafde tiepgeit heb je daar natuurlijk nooit last van, dat lange nagels je aanraakschermplezier bederven. Immers, om zo efficiënt mogelijk om je toetsenbord te rammen hou je je nagels zo kort mogelijk. Voor de dames alsook dragqueens onder ons kan dit problematischer zijn, want de capacitieve schermen op onze telefoons, phablets en tablets reageren wel op je vinger maar niet op de nagel.

Stylus

Elektra Nails heeft daarom een kunstnagel uitgebracht met een materiaal aan de uiteinden waarmee een aanraakscherm wel te bedienen is. De nagels worden daarmee eigenlijk een stylus waarmee je preciezer dingen kunt aanraken dan met de vingertop. Ze worden per zes verkocht, zijn overschilderbaar en komen aan het eind van dit kwartaal voor $14,95 op de markt. Filmpje waarin de nagel wordt gedemonstreerd – maar niet optimaal lijkt te werken – hieronder.

[gv data=”pcdpLJ2hPOw”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *