Elf onmisbare nieuwtjes van San Diego Comic Con 2014

Avengers
De jaarlijkse Comic Con-beurs zit er weer op, en ook dit jaar zijn er weer genoeg nieuwtjes die niets met stripboeken te maken hebben. Game of Thrones bloopers, Marvel en DC lieten hun films zien en ook games werden besproken.

11. Bekijk de eerste trailer van het vijfde seizoen van The Walking Dead
In de wereld van The Walking Dead gaat het zo te zien nog steeds niet goed. De overlevers van de zombie-apocalyps zien er met het seizoen slechter uit, en ook in onderstaande trailer lijkt er weinig tijd voor een rustpauze. Het vijfde seizoen gaat op 12 oktober van start in Amerika. De video bevat een gekke achtergrond, omdat hij anders direct van YouTube wordt gehaald in verband met copyright. Bekijk hem dus op fullscreen voor een normaal formaat.
[gv data=”PDah4oR3hNE”][/gv]

10. De trailer van Tekken 7 focust op het verhaal
Ook is er jaarlijks aandacht voor games tijdens Comic Con. Eén van de hoogtepunten van 2014 was de flitsende trailer van Tekken 7. De focus van de video lijkt op het verhaal van de game te liggen, maar geloof ons als we zeggen dat er weer heel wat rake klappen gaan vallen, die er dankzij de nieuwe Unreal 4 Engine mooier uitzien dan ooit.
[gv data=”yTm6BV8RT9A”][/gv]

09. Godzilla krijgt een vervolg
Als het aan Legendary Pictures ligt, is de recente opmars van monsterfilms nog lang niet ten einde. Zo krijgt de succesvolle nieuwe Godzilla een vervolg waarin we nog meer gigantische beesten uit het Godzilla-universum te zien krijgen. Ook zijn ze druk bezig met Skull Island, een film waarin het eiland van King Kong een centrale rol speelt. Nog even en we krijgen een King Kong vs. Godzilla film als het zo doorgaat.
[gv data=”vIu85WQTPRc”][/gv]

08. Wereldberoemde acteurs lopen verkleed over de showvloer
Mocht je als bekend persoon een rondje over de beursvloer willen lopen, dan is dat haast onmogelijk omdat je direct wordt aangevlogen door uitzinnige fans. Omdat de helft van het publiek tijdens Comic Con verkleed rondloopt, besluiten veel wereldberoemde acteurs om ook een masker op te zetten. Zo zette dit jaar Daniël Radcliff (Harry Potter) en Masie Williams (Arya, Game of Thrones) een masker op van Spider-Man om zo ongemerkt rond te kunnen neuzen.

07. De eerste trailer van Mad Max: Fury Road ziet er ongelofelijk vet uit
Als je remakes nog niet beu bent, dan moet je Mad Max: Fury Road zeker in de gaten houden. De eerste trailer laat nog weinig zien over het verhaal, omdat men te druk is met exploderende auto’s, steampunk outfits en bizarre zandstormen. Alleen voor de actie zouden we Mad Max: Fury Road al een kans geven.
[gv data=”akX3Is3qBpw”][/gv]

06. De primeurtrailer voor The Hunger Games Mockingjay Part 1 is lekker depri
Al een paar weken zien we verschillende teasers voorbijkomen voor het derde deel in The Hunger Games-serie. Comic Con was blijkbaar het juiste moment om de eerste volledige trailer te laten zien. In de video zien we hoofdpersonage Katniss Everdeen die onwetend een opstand ontketend heeft, waar zij een sleutelrol in speelt.
[gv data=”JzcYyzCZdiM”][/gv]

05. Bekijk de bloopers van seizoen 4 van Game of Thrones
Gelukkig kon er ook nog gelachen worden. Zoals gewoonlijk is er weer een blooper reel vrijgegeven van de immens populaire HBO-serie Game of Thrones. Tywin vergeet zijn tekst, Oberyn vliegt bijna in de fik en Tyrion ziet de ernst van zijn rechtszaak blijkbaar niet in.
[gv data=”v-7Fs9HJvs0″][/gv]

04. Interstellar is Christopher Nolans grootste project ooit
De grote man achter The Dark Knight en Inception beweert dat Interstellar zijn grootste project tot nu toe is. De eerste trailer die we hier onlangs van zagen zet dit argument in ieder geval kracht bij. Insterstellar volgt een groep ontdekkers die via een wormhole verder dan ooit de ruimte in willen reizen. Als dat maar goed gaat…
[gv data=”sWhVkztwYqA”][/gv]

03. The Last of Us wordt een speelfilm
The Last of Us was een van de meest succesvolle games van 2013, en dus is er besloten om er een speelfilm van te maken. Nu zijn game-verfilmingen vaak niet van een erg hoog niveau, maar nu we weten dat Sam Raimi (Spider-Man trilogie en Evil Dead) de regie voor zijn rekening neemt zijn we al een beetje gerust gesteld. Het schijnt ook dat Maisie Williams (Arya Stark in Game of Thrones) het hoofdpersonage Elly vertolkt. Bekijk hieronder het volledige panel over The Last of Us Movie.
[gv data=”CHCU-B8KN8w”][/gv]

02. Zie de eerste beelden van de documentaire over Atari’s E.T.-mysterie
Eén van de grootste mysteries in videogameland is die van Atari en E.T. Om snel wat geld te verdienen na het immense succes van E.T. besloot ontwikkelaar Atari om snel een game in elkaar te zetten, die met recht gerekend wordt tot de slechtste games ooit gemaakt. Het werd een flop, en naar verluid dumpte Atari een enorme lading aan spelcartridges in de woestijn. Deze documentaire zoekt uit wat er waar is over dit populaire mysterie.
[gv data=”rIaWAyHIqok”][/gv]

01. The Avengers 2 en Batman vs Superman werden stiekem getoond
Eerlijk is eerlijk, iedere comicfan zit te wachten op de grote klappers van Marvel en DC. Zowel The Avengers 2: Age of Ultron en Batman vs. Superman werden getoond aan een select publiek, maar de video’s bleven binnen de deuren van het conventiecentrum. Het is dus nog even wachten totdat deze trailers ook aan de rest van de wereld worden getoond. Tot die tijd moeten we het doen met een compilatievideo van het panel met alle bekende acteurs die The Avengers vertolken.
[gv data=”pPihX5UxeAo”][/gv]

Nog geen reacties

    • @robr1987: wat moet dat een rare film gaan worden…

      Maar ja, gister waren The Hulk en The Punischer achter elkaar te zien. En dat waren ook eigenlijk wel hele rare films.

      Meestal zijn die stripfilms wel raar. Op een enkele uitzondering na…

    • @robr1987: Die trailer is overigens nep/fanmade, zitten beelden in van zowel Man of Steel, geluid van The Dark Knight en die zogenaamde Batman komt ui Watchmen. Helaas, ik was namelijk héél even dol enthousiast 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *