Elon Musk als presentator bij SNL leidt tot boze reacties

Elon Musk als presentator bij SNL leidt tot boze reacties

Uiteindelijk is het afwachten hoe Elon Musk zich als tv-presentator tijdens SNL gedraagt en of het echt zo erg is.

Het Amerikaanse televisieprogramma Saturday Night Live (SNL) heeft zich de woede op de hals gehaald van boze kijkers. Op sociale media regent het klachten naar aanleiding van een aankondiging van het programma. SNL heeft op Twitter bekendgemaakt dat op 8 mei Elon Musk als presentator te zien zal zijn, met de muzikale inbreng van Miley Cyrus.

De opvallende Musk heeft met zijn opmerkelijke en soms grappige tweets een groep fans rondom zijn eigen Twitter-profiel, maar kijkers van SNL zitten duidelijk niet te wachten op de komst van de Tesla CEO. Enkele reacties op sociale media refereren naar uitspraken die Musk nog niet zo lang geleden heeft gedaan. Zo bracht Elon Musk een jaar geleden naar buiten dat het coronavirus niet zo ernstig is.

De show zal 8 mei worden uitgezonden. Achteraf kan geoordeeld worden of Elon Musk als tv-presentator het leuk kan brengen. Of dat het inderdaad een foute keuze is geweest van de productie van SNL. Saturday Night Live is al sinds 1975 te zien in de Verenigde Staten. Het is een geliefd komedieprogramma vol sketches. De show kent een lange lijst aan beroemdheden die er een optreden hebben gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *