Elon Musk bespreekt ‘geheime Trump-meeting’

Musk Ironman
Voor het eerst heeft één van de deelnemers aan de geheime ‘Stop-Trump-vergadering’, waar wij eerder deze week over berichtten, op het nieuws gereageerd.

Tesla en SpaceX-topman Elon Musk ontkent namelijk alles. Of nou ja, alles. De meeting heeft wel plaatsgevonden, maar hij was er niet. Of eigenlijk wel, maar slechts een paar uur. En de meeting ging helemaal niet over het stoppen van Donald Trump. Althans, niet in de paar uur dat hij er was:

Musk tweet

Als dit klopt, dan zijn maar een paar dingen echt duidelijk: A) er was wel degelijk een meeting met topmensen van Apple, Google, Tesla etcetera op het American Institute World Forum, en B) Musk was daar, maar slechts een deel van de tijd, en in die tijd heeft hij over Mars en groene energie gepsroken en niet over Trump. Oftewel: waar de rest het over had weet hij niet en gaat hem ook niet aan, want hij was er niet bij.

Het wordt interessant om te zien of één van de andere aanwezigen zich hier nog over uitspreekt – en dan vooral of deze persoon/personen iets zullen loslaten over wat er daar besproken is.

Ondertussen kunnen de complotdenkers losgaan met theorieën over de illuminati en shapeshiftende ruimtereptielen die in het geheim de wereld regeren.

3 reacties

  1. Jammer dat er bedrijven zijn die denken belangrijker te zijn dan de democratie en denken het recht te hebben de uitslag van democratische verkiezingen te mogen beïnvloeden. Blijkbaar regeren de multinationals tegenwoordig ipv het volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *