Elon Musk brengt Disney+ naar Tesla

Disney+ komt naar Tesla
Tesla geeft je nog een reden om stil te blijven staan; Disney+!

Er zijn genoeg redenen om een Tesla te rijden, maar tot dusver was Disney+ daar niet één van. De auto’s van supergenie Elon Musk hebben een flink scherm aan boord waar op het moment al services als Netflix, YouTube en Hulu op te checken zijn. Daar komt volgens Musk binnenkort Disney+ bij.

Dat ‘onthult’ hij in een antwoord op een vraag van Twitter-gebruiker @TeslaOwnersofMA. Het account vraagt of de bioscoopfunctie ook ooit compatibel wordt met Disney’s streamingdienst. Musk antwoordt cryptisch met ‘komt binnenkort’.

Wanneer binnenkort is, is niet duidelijk. Eenmaal beschikbaar betekent dat wel dat Tesla-eigenaren nóg een excuus hebben om stil te blijven staan. The Mandalorian schijnt namelijk echt geweldig te zijn.

Ook is het misschien heel handig voor als je kinderen hebt. In plaats van winkelen met een stel hyperactieve koters zou je ze ook een stukje van The Lion King kunnen laten kijken terwijl je snel een boodschap doet.

Ondertussen wrijft Disney zich natuurlijk in de handen. Na het belachelijk goede bioscoopjaar en een evenzo succesvol steamingplatform (na de nodige kinderziektes) is de voormalige animatiegigant straks op nóg een medium beschikbaar.

Originele foto’s @Disney/Telsa, bewerkt door @Engadget

Lees ook: Je kunt nu ook muziek maken in je Tesla

2 reacties

  1. Is goed over nagedacht door Musk..
    Nu kan je tijdens wachten in de rij voor het snel laden voor die pauperbak, een MAC menu uit verveling op eten en dus nu ook binnenkort een filmpje of 2 kijken.
    Het is nu nog wachten op de volgende update, misschien een koffie machine?
    Waar gaan we in godsnaam naar toe met deze nieuwe generatie Tesla obesitas laders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *