Elon Musk gaat stug door met het kopen van Dogecoin

Elon Musk gaat stug door met het kopen van Dogecoin

Een dipje boeit Elon Musk niet en hij gaat gewoon door met het kopen van Dogecoin. Lees hier waarom hij dit doet.

We wisten al dat Musk een groot fan is van de meme-munt. Nu heeft hij aangegeven dat hij zijn toewijding aan de munt niet verloren heeft. Hij bevestigt dat hij de meme-cryptocurrency zal blijven kopen en ondersteunen. De prijs van Dogecoin steeg na zijn uitspraken tijdens een neergang op de cryptomarkt.

Musk blijft Dogecoin kopen

De munten zijn niet ongevoelig voor de algemene neergang van de gehele crypto-markt. Ook Dogecoin heeft flinke verliezen geleden de afgelopen weken. Dit doet Musk echter niet besluiten om niet nog meer munten te kopen. Op zondag tweette Musk dat hij DOGE zal blijven steunen. Hij gaf ook aan dat hij de meme-munt zal blijven kopen.

Op zaterdag noemde de Tesla-baas DOGE op Twitter in reactie op een tweet van Dogecoin-medebedenker Billy Markus waarin hij zijn “verlangen” uitsprak dat mensen DOGE zouden gebruiken “voor iets dat verder gaat dan pompen en dumpen … dus het heeft een reden van bestaan.”

Twitter

Betalen

Musk zou ook graag iets echts doen met de munt. Hij zei dat Dogecoin kan worden gebruikt om merchandise te kopen bij zijn bedrijven, Tesla en Spacex, erop wijzend dat er ‘onderweg’ meer zou kunnen worden aangeboden. Na zijn uitspraken steeg de munt met een goede 25%. Over 30 dagen is de munt gezakt met 30%.

Tesla begon begin dit jaar met het accepteren van Dogecoin voor sommige merchandise. Vorige maand zei Musk dat Spacex binnenkort DOGE voor merchandise zal accepteren en dat Starlink-abonnementen binnenkort kunnen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *