Elon Musk laat deze week een nieuwe Tesla Roadster zien

Tesla-Roadster-Update
Elon Musk heeft in 2014 niet stilgezeten, maar zijn kerstvakantie is nog niet begonnen.

Afgelopen juni beloofde Musk namelijk dat we voor het einde van het jaar een nieuw model van de Tesla Roadster te zien zouden krijgen. De laatste tijd is Musk alleen een beetje afgeleid met het ontwerpen van raketten en satellieten, maar dat betekent gelukkig niet dat hij zijn belofte niet nakomt. Op Twitter liet hij onlangs weten dat we deze week nog een update te zien krijgen van de elektrische auto van Tesla.

Elon-Musk-Tweet

Crisisproblemen
Deze presentatie is volgens Musk tijdelijk vertraagd door verschillende ‘crisisproblemen’, wat niet zo gek klinkt aangezien Tesla’s SpaceX raket nog in vlammen opging tijdens de lancering. Verschillende geruchten beweren dat de update van de Roadster vooral op accugebied hoge hogen gaat gooien.

Het eerste ontwerp haalde maximaal 245 mijl op een enkele lading, terwijl we deze week naar verluid een model te zien krijgen die het 400 mijl volhoudt zonder opgeladen te worden. Het is even afwachten dus, maar wij houden Musk de komende dagen nauwlettend in de gaten.

Nog geen reacties

  1. Slecht vertaald/geïnterpreteerd artikel, het gaat niet om een nieuw model roadster maar om een optionele update/upgrade van de 2500 bestaande roadsters (grotere accu om precies te zijn). Een nieuw model roadster zit pas over meer dan vijf jaar in de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *