Elon Musk zet daadwerkelijk zijn huizen te koop?

Elon Musk zet daadwerkelijk zijn huizen te koop?

De miljardair voegt daad bij woord. Vermeende huizen van Elon Musk zijn met een digitaal bordje ’te koop’ aangetroffen.

Was Elon Musk onder invloed van alcohol of drugs toen hij afgelopen weekend losging op zijn Twitter? Het antwoord komen we misschien nooit te weten. Wat we wel weten is dat Musk niet zomaar wat zei. Zo liet de Tesla-topman onder meer weten dat hij zijn bezittingen ging verkopen. En dat heeft het internet opgemerkt. Huizen die naar verluidt van Elon Musk zijn nu opgedoken als ‘te koop‘.

Sam Shead ontdekte dat twee woningen van Musk recent te koop zijn gezet. Het gaat om twee villa’s in Los Angeles, Californië. Aan beide woningen hangt een stevig prijskaartje. Woning nummero uno staat te koop voor 9,5 miljoen dollar. En als daar je mond al van open valt, het tweede huis heeft een vraagprijs van 30 miljoen dollar. Van beide villa’s is overigens geen bevestiging van Elon Musk afkomstig dat deze daadwerkelijk in zijn bezit zijn.

Het is slechts het topje van de ijsberg. Musk heeft niet alleen een goed gevulde bankrekening, maar bezit ook enorm veel aandelen in Tesla en de nodige woningen. Deze twee huizen kunnen een afleidingsmanouvre zijn. Als Elon Musk echt vastbesloten is om al zijn woningen te verkopen dan gaat het op het Amerikaanse Zillow nog druk worden met al die Musk-villa’s.

2 reacties

  1. Ik vind het wel raar dat hij ineens zo een besluit nam. Heeft deze stap te maken met zijn toekomstige plannen voor Mars? Al zijn concentratie is gericht op een reis naar Mars, dus ik heb sterk het vermoeden dat er nieuwe ontwikkelingen zijn gekomen om die droom te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *