En weer fikt er een hoverboard af

Auteur: , Geen reacties
Warm he?

Hoverboards zijn de Italiaanse supercars van de techwereld: ze vliegen steeds in de fik.

Heeft de Kerstman of Sinterklaas je een ‘swagway‘ gebracht? Kun je zonder baard en blitse bril toch de hipster uithangen op straat. Maar pas op, ze vliegen nogal eens in de hens. En waarom is dat? Omdat je niet betaald hebt voor de echte, dure versie, maar gewoon een rip-off hebt gekocht.

Gisteren was het een exemplaar in New Jersey dat spontaan begon te branden terwijl hij werd opgeladen, maar eerder waren er al andere branden dankzij goedkope hoverboards/swagways. Gelukkig voor het gezin uit Lanoka Harbor waren ze thuis toen hun wiebelige rij-apparaatje opgeladen werd. Want ergens in het oplaadproces ging het fout, de unit vloog in de fik alsof het een Ferrari of Lamborghini was.

Doordat de familie erbij was, konden ze voorkomen dat hun hele huis affikte. De schade bleef beperkt tot een verschroeid tapijtje in de kamer waar het apparaat werd opgeladen. Moet je nu bang zijn voor je eigen hoverboard? In principe niet, als je tenminste geen al te goedkoop exemplaar hebt gekocht. De ‘officiële’ merken hebben in ieder geval een garantie en moeten ook aan hun reputatie denken. Als je een merkloos ding hebt, dan doe je er goed aan in de buurt te blijven als je hem oplaadt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).