Epic Games topman Tom Sweeney geeft interview

Epic Games kerst: elke dag een gratis game!

Epic Games topman Tom Sweeney geeft interview

Epic games pakt uit met liefst 10 kerstcadeaus tot nieuwjaar. Gratis gamen!

De kersttijd staat natuurlijk in het teken van cadeaus en gezelligheid. Epic Games vertaalt dat naar gezellig gamen. Als kerstcadeau geven zij elke dag een gratis game weg. Wij leggen uit welke games je kunt verwachten en hoe je de games kunt scoren.

Epic Games pakt uit na roerig jaar

De game-ontwikkelaar kende een roerig 2020. Zo trok men, vooralsnog zonder succes, ten strijde tegen Apple en viel de release van Fortnite voor PlayStation 5 en Xbox Series X tegen. Het werd dus tijd voor een goedmakertje. Dat heeft de gamegigant begrepen. Als kerstcadeau geven zij maar liefst 10 games weg. Je moet wel snel zijn, want elke game is maar één dag verkrijgbaar.

Dit zijn de gratis games (waarschijnlijk)

Epic Games geeft geen commentaar over de actie, maar inmiddels gaat er op internet een (tot nu toe betrouwbare) lijst in de rondte van de games die je gratis kunt scoren tot en met oud en nieuw. Het zou om de volgende games gaan:

De vraag is natuurlijk hoe je aan deze games komt en ook dat weten we.

Zo scoor je de gratis games van Epic

Om de gratis Epic Games te scoren hoef je alleen jouw gratis account bij Epic aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Je kunt de games daar vinden en downloaden. Vervolgens kun je de games houden en kan je ze installeren wanneer jij wilt. Zo heb je dus rond de kerst en in het nieuwe jaar genoeg te ontdekken.

Bron: Cnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *