Er is nog hoop voor de Apple iPod

Auteur: , 2 Reacties
Er is nog hoop voor de Apple iPod

Een recente Apple-vacature doet vermoeden dat de iPod voorlopig nog niet is uitgestorven.

In het laatste kwartaal van vorig jaar verkocht Apple 6 miljoen iPods. Ooit waren dat er 23 miljoen per kwartaal. De muziekspeler lijkt dan ook langzaam maar zeker uit te sterven.

De opslagcapaciteit van smartphones en het gebruik van online muziekstreamingsdiensten zijn hier natuurlijk mede verantwoordelijk voor. Toch vraagt Apple in een recente vacature om personeel voor de ontwikkeling van een nieuwe iPod: ‘New Product Operations Program Manager – iPod’.

Waarschijnlijk zien ze dus toch nog brood in het apparaat. Voor nu is er nog niets bekend over de specificaties van een (mogelijke) nieuwe iPod.2 reacties

Wat moet je nog met een aparte muziekspeler als deze al op menig telefoon zit? Zelf gebruik ik Spotify wat ik niet meer zou kunnen missen.
@The360box: een iPod classic is ideaal in de auto. Gewoon in de console laten liggen, al je muziek, geen dataverkeer en een goede interface op het infotainment systeem. Bovendien kan een iPod touch alles wat een iPhone kan behalve bellen, maar dat een €15 Nokia nog steeds beter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).