Er komen 50 Blackberry Passports met een goud randje

Er komen 50 Blackberry Passports met een goud randje
Blackberry raakte blijkbaar geïnspireerd toen ze vernamen dat rapper Drake zijn Passport had laten voorzien van een goudtint, en komt nu zelf met een gelimiteerd glimexemplaar op de markt.

Waar Drake naar verluidt $3.500 heeft betaald om zijn veirkante telefoon van een goudlaagje te voorzien, houdt Blackberry de prijs een stuk lager. Ze maken dan ook geen gebruik van echt goud, maar slechts een goudtint op het metalen frame. Tevens wordt er een lederen hoesje bijgeleverd en staat er een 1/50-inscriptie in de zijkant. Inderdaad, van de goudlook Passport worden er slechts 50 gemaakt.

Prijzen beginnen bij 899 dollar in de webshop van Blackberry, omgerekend 775 euro.

De Passport is uitgerust 4,5 inch scherm, voorzien van 1440 bij 1440. Het vierkante scherm zou vooral zakelijke gebruikers moeten verleiden, omdat het gericht is op productiviteit. Onder het display is een breed QWERTY-toetsenbord geplaatst, want als een van de weinige blijft Blackberry vasthouden aan fysieke toetsen. Het toetsenbord is overigens aanrakingsgevoelig, waardoor het als een trackpad kan dienen. Verder draait de Blackberry Passport op een quad core-processor en Blackberry OS 10.3, de nieuwste versie van het besturingssysteem. Prijzen in Nederland voor de reguliere versie schommelen rond de 550 euro.

[lg_folder folder=”BlackBerry/Passport_Gold/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *