Er komen helemaal geen 4 Game of Thrones-spinoffs

Auteur: , Geen reacties

Verwarring over het aantal spinoffs.

In aanloop naar Game of Thrones’ zevende seizoen waren fans van over de hele wereld enigszins gerustgesteld met het feit dat er na de laatste twee seizoenen nog een aantal spinoffs gemaakt zouden worden. Ook wij hadden een voorspelling van alle verschillende concepten gemaakt. HBO gooit daarentegen eigenhandig roet in het eten.

Casey Bloys, president van de programmering van HBO, laat namelijk aan Entertainment Weekly weten dat er slechts één spinoff-serie besteld gaat worden. Jazeker, er zijn vier of vijf mogelijke inhoudelijke keuzes te maken, maar voorlopig is er dus maar planning voor één prequel-serie.

Bloys: “Het idee is niet om 4 shows te gaan maken. De lat is simpelweg te hoog gelegd door [Benioff en Weiss] en ik hoop simpelweg dat één show die kwaliteit kan evenaren. Dat is het langetermijnplan.”

Over de inhoud van die ene spinoff heerst alleen onduidelijkheid. Op dit moment concentreren de makers zich uiteraard op de productie van seizoen 7, dat halverwege juli uit zal gaan komen na een flinke vertraging.

Geen oneindig GoT-kijkplezier dus… R.R. Martin met z’n verdomde misleidende blogpostEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).