Er komt een Nederlandse concurrent voor Netflix: WappZapp

Auteur: , 2 Reacties
Er komt een Nederlandse concurrent voor Netflix: WappZapp

Netflix krijgt er een concurrent bij. Een van eigen bodem, welteverstaan, die precies evenveel per maand kost.

Na de introductie van Netflix en RTL/Videoland mengt de Nederlandse tv-app WappZapp zich nu ook in de strijd om de Nederlandse streaming kijker voor zicht te winnen. Samen met een aantal Nederlandse filmdistributeurs biedt de app een abonnement op het onbeperkt kijken van meer dan 1.500 films, documentaires en Europese series en detectives. Daarnaast komen er onder meer video’s in van Uitzending Gemist, RTL Gemist, NU.nl, Telegraaf en Facebook. Betaalde en gratis content door elkaar, zeg maar.

De maximale videokwaliteit is full HD (1080p). Wappzapp zegt ondersteuning te bieden voor Apple TV en Google’s Chromecast.

Eurocontent

Waar Netflix sterkt leunt op een Amerikaans aanbod, zal Wappzapp meer focusen op Europese content. Eén van de contentleveranciers van WappZapp is A-Film Benelux, de grootste onafhankelijke filmdistributeur van de Benelux. Wilco Wolfers, CEO A-Film Benelux: “Onze Quality Film Collection is een ijzersterk merk en heeft zich al vele jaren bewezen op de dvd markt. Nu gaat de collectie volledig digitaal in een tijd dat andere aanbieders zich profileren met mainstream films.” Wappzapp geeft toe dat het ze nog niet lukt om de allernieuwste net-uit-de-bioscoop films toe te voegen. HIER kun je dus zien welke films je mag verwachten. De oprichters verwachten binnenkort nog meer video on demand partners bekend te kunnen maken. ze zijn onder meer in gesprek met de BBC.

€7,99 per maand

WappZapp PLUS zal €7,99 gaan kosten en je kan het de eerste 2 weken gratis uitproberen. De dienst gaat in april van start. De eerste 1.000 voor-inschrijvingen krijgen een levenslange korting van €4,99 in plaats van €7,99 per maand. De inschrijving voor WappZapp PLUS is vanaf vandaag geopend op WappZapp.tv.2 reacties

Een levenlange korting van 5 euro ipv 7 euro per maand? Dan wacht ik nog wel even met inschrijven.. ;) ;)
Europese content? Ik pas.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).