Europees Parlement downloadt massaal films

Europees Parlement downloadt massaal films
Goh. In het geheim werken aan een nieuw antipiraterijverdrag, maar ondertussen je harde schijf volgooien met de nieuwste filmreleases. Het Europees Parlement ten voeten uit.

TorrentFreak dook in de downloaddata van het Europees Parlement. Gegevens die niet bepaald moeilijk te achterhalen waren, aangezien van vrijwel iedereen die downloadt via BitTorrent zonder VPN de downloadgeschiedenis te achterhalen is.

Hieronder een aantal recente hits die via IP-adressen van het Europees Parlement werden gedownload. Van Elysium tot Breaking bad, het zijn eigenlijk net mensen.

Europees Parlement downloadt massaal films

TorrentFreak achterhaalde dat er ironisch genoeg ook vanaf Paramount Studios-adressen werd gedownload. Eerder wisten ze al te achterhalen dat ook het Vaticaan vrolijk inlogt op BitTorrent-trackers voor de nieuwste games en laatste (porno)films.

Nog geen reacties

  1. Doen de europarlementariërs dit zelf? Of is dat IP gebruikt door iemand anders? Iemand anders in het gebouw? Jammer dat je geen personen aan een IP adres kan koppelen. Alhoewel proberen de copyright trolls dat wel altijd.

    • @azenomei: je kunt natuurlijk prima weten aan de verschillende logs aan welke PC dat IP was gehangen en welke gebruiker op dat tijdstip op de PC was ingelogd. Maar als er in het EP “Orc Wars” (wat dat ook mag zijn) wordt gedownload dan zijn er wel een paar ambtenaren te veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *