Europese Gran Turismo Sport béta start dit weekend

Wordt Gran Turismo Sport de mooiste racegame ooit?
Schrijf je snel in nu het nog kan!

Na vele jaren wachten krijgt Gran Turismo 6 eindelijk een opvolger in de naam van Gran Turismo Sport. Wanneer de officiële versie in de verkoop gaat, is nog niet bekend. Je kunt met een beetje geluk echter wel dit weekend al de bètaversie testen op de Playstation 4.

Na een succesvolle bètaperiode in de Verenigde Staten verschuift Polyphony Digital haar aandacht naar de Europese markt. De ontwikkelaar wil naast haar fans enthousiast maken voor het nieuwe deel ook kijken of haar servers niet bezwijken onder de bètadruk.

Vanaf zaterdag 15 april start de bèta om 15:00, waarna er van 17:00 tot 20:00 uur online races plaatsvinden. Na het weekend veranderen deze racetijden naar 19:00 en 22:00 uur. Via de officiële site van Gran Turismo Sport is het nog mogelijk om je op te geven. Ben je een van de uitverkorenen, dan krijg je vanzelf een berichtje dat je gekozen bent.

Nieuw in de GT Sport bèta is patch 1.04. De feedback van de huidige bètatesters is hierin verwerkt, waardoor de spelervaring verbeterd moet zijn. Ook zijn er nog niet eerder verschenen banen toegevoegd.

UPDATE: Porsche komt naar Gran Turismo! Lees er alles over in DIT artikel.

[gv data=”490fs3_Dmrg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *