Even chillen op een vliegveld? Lounge Buddy wijst je de weg

Dutten op een bankje hoeft nu niet meer
Dutten op een bankje is nu nergens meer voor nodig, want met deze app kan je simpel een lounge vinden om daar in alle comfort te chillen, zoals de geciviliseerde mensen die we zijn.

Vliegen kan vaak behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Het begint al bij het inchecken, want je staat op de een of andere manier achter een enorm gezin wat de meest willekeurige items probeert in te checken. Ben je daar eenmaal doorheen dan wordt je aan alle kanten betast bij de douane. Vervolgens kom je in het tax-free gedeelte waar je omver gewalst wordt door mensen die het concept van ‘hogere prijzen door minder concurrentie’ niet snappen. Gelukkig brengt deze app je naar een plek waar je rustig kan zitten, met wifi en gratis snacks om je heen, zodat je weer helemaal klaar bent om een paar uur in een op druk gebracht soepblik met vleugels door te brengen met het plebs.

Lounge Buddy screenshot

Lounge Buddy is ideaal voor mensen die veel reizen, en lange tussenstops hebben op vreemde luchthavens. Dan is het lekker om zo’n lounge op te zoeken (al dan niet betaald) om in alle rust even bij te kunnen komen. Alleen de grote luchthavens staan in deze app, maar op zich is dat logisch want er zullen maar weinig van zulke chilplekken zijn op bijvoorbeeld Kos.

Het nadeel is dan wel weer dat veel van de lounges op luchthavens alleen tegen forse betalingen toegankelijk zijn, of waarvoor je een frequent flyer moet zijn bij de aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Daar kan de app niets aan doen, maar het zou leuk zijn als je bijvoorbeeld suggesties voor rustige (gratis) hoekjes van andere reizigers kon zien.

Op dit moment is de app er alleen nog voor iOS, maar een versie voor Android zal weldra moeten volgen.

(Via: iPhoneclub)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *