Expert: “Bitcoin naar $40.000 en 90% crypto’s gaat falen”

Auteur: , 1 Reactie

Llew Claasen voorspelt dat Bitcoin tegen het einde van het jaar 40.000 dollar waard is, maar dat de volgende grote stijging nog wel even op zich laat wachten.

Claasen is een van de topmannen binnen de Bitcoin Foundation, dus je zou denken dat hij weet waar hij het over heeft. Tevens is het preken voor eigen parochie, want Claasen is niet de enige die dit soort uitspraken doet. Er zijn vele voorspellingen dat Bitcoin naar 50k, 100k of zelfs meer zal gaan. Op dit moment schommelt de Bitcoin-koers tussen de 9.000 en de 10.000 dollar. Het lijkt erop dat we vandaag door de grens van 10.000 dollar gaan. We hoeven er echter niet op te rekenen dat er daarna op korte termijn nog een hele harde stijging komt: Claasen verwacht dat de markt zich ook de komende drie tot zes maanden vooral zijwaarts verplaatst.

De Bitcoin-expert deed nog een opvallende uitspraak: 90 procent van alle crypto’s zal uiteindelijk falen, zo stelt hij. Dat is op zich niet erg, als je je daar maar van bewust bent. “Sommige mensen riskeren al hun spaargeld door in te zetten op risicovolle projecten. Ik adviseer altijd dat je niet meer moet investeren dan je kunt en wilt verliezen.”1 reactie

Heb zelf ingezet op de dogecon, zit hele mooie community achter en gaat naar verwachting aan het einde van het jaar ook hard stijgen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).