Explosieve opvolger Galaxy Note 7 zorgt voor brandschade

Auteur: , 3 Reacties
Opvolger Galaxy Note 7 gespot

Moet het Aziatische smartphonebedrijf alle toestellen terugroepen of niet?

Ongeveer een jaar geleden was de tech-wereld in de ban van de Galaxy Note 7. De nieuwe phablet van Samsung moest het beste Android-toestel ooit worden en de competitie aan kunnen gaan met de iPhone 7 (Plus). Hoe anders bleek de werkelijkheid, waarin de explosieve batterij van het toestel zorgde voor een massale terugroepactie. In India is echter een officieuze opvolger gespot.

Daar heeft het immer populaire Xiaomi een flinke imagodeuk opgelopen, nadat de Xiaomi RedMi Note 4 van inwoner Bhavana Suryakiran in zijn broekzak in de fik vloog tijdens een fietstocht. De ongelukkige eigenaar kon het toestel niet uit zijn broekzak krijgen vanwege de hoge temperatuur van het apparaat.

Gelukkig zagen omstanders de man in paniek en blusten de boel zo snel mogelijk met water op de broek. Toen het toestel eenmaal uit de broekzak verwijderd kon worden, bleek de RedMi Note 4 nog steeds in brand te staan. Niet alleen is de smartphone van Bhavana naar het hiernamaals, ook heeft hij een flinke brandwond op zijn dij overgehouden aan het incident.

Het toestel was volgens Bhavana slechts 20 dagen oud en hij zal Xiaomi zeker tot de verantwoording roepen in een rechtszaak. Het is te hopen dat Xiaomi deze zaak serieus opneemt om ergere PR-schade te voorkomen.3 reacties

Titel doet vermoeden dat de officiĆ«le Galaxy Note 7 opvolger in India in de hens is gevlogen…
@ffw88: die indruk had ik ook. Het zou correct zijn te schrijven over een ‘concurrent’ i.p.v. ‘opvolger’.
en als je buitenlandse berichtgeving gaat vertalen, doe het dan goed…

een “bikeride” is geen fietstocht..
fietsen doen ze daar niet, zijn ze te lui voor doorgaans.
dit was gewoon een ritje op de motor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).