Extra grote batterij voor Samsung Galaxy S4: 5500 mAh

Batterijtuning
Voor iedereen die het spuugzat is om na acht uur intensief gamen/video’s kijken zijn Samsung alweer aan de lading te moeten hangen.

De Galaxy S4 heeft indrukwekkende hardware, maar wie daar optimaal en intensief gebruik van maakt zal merken dat de standaard accu met een capaciteit van 2.200 mAh soms tekort kan schieten. Mugen Power komt met een oplossing; een iets dikkere 5.500 mAh-batterij, in combinatie met een boller obesitasachterklepje – met geïntegreerde antenne – om de boel te kunnen herbergen.

Ze gooien hem binnenkort in de verkoop voor $89,50, omgerekend zo’n €70. Ze worden vanaf 22 juli verstuurd.

Mugen Power batterij voor Samsung Galaxy S4

Nog geen reacties

  1. Ideaal! Voor de iphone heet zoiets dan een Mophy Juicepack. Iets dikker hoesje er omheen waar ook een batterij inzit van 3000 mAh of zo. Samen met de ingebouwde heb je dan ook 5000 mAh. Ik heb een losse powerbank gekocht. Wat wouter zegt. Weet je.. zo kolossaal zijn die nou ook niet weer niet. Ideale uitvinding. 5000 mAh, kan m’n iphone er zeker 3 keer mee opladen. En kosten geen drol. Eurootje of 30 hangt me bij. Die 5000 mAh is genoeg om die hele lange dag (s’morgens vroeg weg, s’avonds laat thuis, geen oplaadmogelijkheden) makkelijk door te komen. Goed.. je hebt wel altijd zo’n doosje bij zo groot als je iphone zelf. Maar joh, in de jas, bij de vrouw in de tas, etc.. dat loopt wel los. En die is er ook blij mee want dat ding heeft ook een adaptertje voor haar BB.

  2. Als Mugen nou ook een bijpassend siliconen/TPU hoesje bij zou doen…
    Nu heb je weliswaar wat meer juice, ten koste van je bescherming van je kostbare toestel.

  3. Ik heb voor mijn Galaxy S Advance ook een extra grote batterij erbij gekocht, van 3500mAh, de normale heeft 1500mAh, dus lekker lang gebruikmaken van je telefoon.
    De extra batterij is speciaal voor de Galaxy S Advance, wel een andere dikkere achterklep, die zat erbij en hij is zwaarder, maar ik heb het ervoor over. Kosten nog geen 22 Eypi, inclusief verzenden, nu is ie nog goedkoper: http://www.b2ctelecom.nl/ASI9070/battery-3500mah-met-back-cover-samsung-i9070-galaxy-s-advance.html.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *