FAA: neem Galaxy Note 7 niet mee aan boord van vliegtuig

Note 7
De telefoon wordt steeds harder gehaat door autoriteiten.

Gister kon je lezen dat diverse Australische luchtvaartmaatschappijen adviseren om de Samsung Galaxy Note 7 niet op te laden tijdens een vlucht. De Amerikaanse Federal Aviation Administration doet daar nog een schepje bovenop en zegt in feite dat je het ding beter thuis kunt laten als je moet vliegen.

In light of recent incidents and concerns raised by Samsung about its Galaxy Note 7 devices, the Federal Aviation Administration strongly advises passengers not to turn on or charge these devices on board aircraft and not to stow them in any checked baggage.

Niet aanzetten, niet opladen en niet in de bagage stoppen. Tja, daar zit je dan als Note 7-eigenaar. De FAA is tot deze conclusie gekomen nadat ze onderzoek hebben gedaan naar aanleiding van de terugroepactie van Samsung.

De smartphonefabrikant kende een fantastische verkoopstart met de Galaxy Note 7. De 2,5 miljoen verkochte exemplaren werden teruggeroepen nadat bekend werd dat het toestel in de fik kan vliegen. Vooralsnog gaat het om tientallen, vele onschuldige, meldingen. Er zijn echter uitzonderingen en juist deze geven het toestel een zwarte naam. Het is te hopen voor Samsung dat ze de zaakjes op orde krijgen wanneer de smartphone wereldwijd weer zal worden verkocht. De reputatie van de Galaxy Note 7 is op dit moment niet al te best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *