Facebook gaat je weer een app door je strot duwen

Auteur: , 3 Reacties

Wanneer houdt dit op? Facebook wordt langzamerhand in verschillende apps opgeknipt.

Mark Zuckerberg wil langzamerhand het hele beginscherm overnemen op de je smartphone. Eerst was er de gewone Facebook-app, toen kwam de paginamanager app erbij. Daarna kochten ze Instagram en Whatsapp en maakten ze van Facebook Messages een aparte app en ook voor Groups is er een app. Maar dat is nog niet genoeg voor de Amerikaanse social-mediamensen. Ze willen meer ‘real estate‘ op je telefoon.

Daarom gaat nu ook de app Moments los van de gewone app. Als je het synchroniseren van foto’s aan hebt staan dan krijg je binnenkort een berichtje (of je hebt het al gehad) dat die foto’s op 7 juli gewist gaan worden. Wil je dat voorkomen (niemand weet waarom je dat zou willen voorkomen, maar toch) dan moet je de app Moments (iOS, Android) downloaden.

Als je de mail wel hebt gekregen, maar je vindt het een mooi moment om een hoop foto’s uit de databanken van Facebook te verwijderen, dan heb je ook geluk. Als je namelijk niets doet dan gaat het automatische synchroniseren van je foto’s uit en worden de eerder gesyncte foto’s verwijderd.

Naast irritante features heeft Facebook natuurlijk ook gewoon grappige features.3 reacties

jullie vergeten de groups app nog die ook apart kan gedl worden
@Jantje_555: OMG, nog meer losse apps! Thanks voor de tip!
Daarom gebruik alleen maar de website-versie, heb je nergens last van.
Dat gezeik van losse apps, is sowieso een hype van onnatuurlijke selectie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).