Facebook Home: 500.000 downloads in 9 dagen tijd

Facebook Home recensies
Gaat deze nieuwe app belevenis van Facebook een regelrechte hit worden?

Gezien het feit dat Facebook wereldwijd zo’n 1 miljard actieve gebruikers heeft zou je kunnen zeggen dat 500.000 downloads in iets meer dan een week nogal karig is. Er zijn echter wel wat kanttekeningen te plaatsen.

Zo werd Facebook Home pas wereldwijd beschikbaar op 16 april en daarnaast is de app alleen te installeren op de HTC One X & One X+, Samsung Galaxy S III & Galaxy Note II. Later volgen nog de HTC One en Samsung Galaxy S4.

Opvallend is dat de mensen die Facebook Home geïnstalleerd hebben niet echt positief zijn, om het voorzichtig te zeggen. Zoals hierboven te zien is zijn de recensies in de Play Store niet lovend te noemen.

De meeste mensen klagen over het feit dat je telefoon door Facebook Home teveel een Facebook-telefoon wordt en dat andere functies moeilijker bereikbaar worden. Het feit dat foto’s uit je newsfeed vol in beeld komen kunnen veel mensen niet waarderen. Zoiets is aardig als je vrienden hebt die mooie foto’s maken, maar helaas is dat meestal niet zo.

Heb jij Facebook Home toevallig al geprobeerd? En wat is jouw ervaring? Recensies van andere mensen kan je HIER lezen.

Nog geen reacties

  1. Via een .apk op mijn telefoon gezet, omdat deze app ‘niet in uw land beschikbaar is’?

    App refreshed niet snel genoeg, werkt onduidelijk en omslachtig. Het ziet er wel heel mooi uit! Werkt ook wel snel, maar ook is het lastig omdat het meteen ingesteld word als je startscherm.

    Maar toch… Houd het bij de “oude” Facebook app!

  2. Facebook kan al niet eens een normale app maken die altijd feilloos werkt en zonder enorme data te verbruiken (binnenhalen foto’s)

    Een launcher ga ik echt niet gebruiken van FB, en mijn vrienden zijn niet altijd knap, lief in the club, springend op strand of uit vliegtuigen springend. Dus de foto’s die ik zou zien zijn crap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *