Facebook komt met nieuwe privacyinstellingen

Facebook komt met nieuwe privacyinstellingen
Facebook komt met een aantal kleine wijzigingen waarin het voor gebruikers makkelijker wordt om hun privacyinstellingen aan te passen.

Volgens twee medewerkers van Facebook, Raylene Yung en Michael Nowak, wordt er constant gekeken naar oplossingen en verbeteringen in de privacy interface. Dit doen ze door dagelijks 4000 enquêtes te versturen in 27 verschillende talen. Zo verplaatst Facebook in de iOS versie de selectie knop wie jou statusupdate mag zien. Deze stond altijd rechtsonderin maar wordt nu naar linksboven verplaatst.

Een tweede wijziging komt er voor de desktop versie. In deze update kan het zo zijn dat je een pop-up in beeld krijgt wanneer je de privacyinstellingen al een tijd niet hebt gewijzigd. In deze pop-up wordt dan ook gevraagd of de instellingen nog juist zijn of dat je deze wilt wijzigen.

De wijzigingen zijn nog niet voor iedereen zichtbaar en bevinden zich nog in een testfase. Verwacht wordt dat alle wijzigingen op een later tijdstip voor alle gebruikers zichtbaar wordt. (via: Cnet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *