Facebook laat je een tijdelijke profielfoto instellen

Facebook LOL-foto
Facebook experimenteert met een nieuw concept die je toestaat om tijdelijk een nieuwe profielfoto in te stellen. Daarmee speelt het social media netwerk in op de trend die gebruikers zelf begonnen zijn.

Of het nu een ramp betreft of een tijdelijke hype: mensen laten via social media weten hoe ze hierover denken. In dit geval via de profielfoto van Facebook. Sommige gebruikers veranderden bijvoorbeeld de complete profielfoto zoals het geval was bij de rampvlucht van MH17. Facebook haakte recent nog in op dit onderwerp door in te spelen op het legaliseren van het homohuwelijk in de VS in juni. Hierdoor was het mogelijk je profielfoto te veranderen door een regenboogfilter toe te passen.

Binnenkort wordt het dus mogelijk om een tijdelijke profielfoto in te stellen om in te spelen op de actualiteiten in de wereld. Of om te laten zien hoe jij je een bepaalde periode voelt. Het instellen van deze tijdelijke profielfoto kan een paar dagen tot een paar weken duren. Daarna herstelt het systeem zich weer naar de oorspronkelijke foto. Facebook rolt de nieuwe functie uit in de komende maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *