Facebook maakt celebs volgen makkelijker

Auteur: , Geen reacties
Volg mij

Hoe vaak maak je het niet mee dat je favoriete celeb net iets post als je niet oplet. Mis je weer je FiPo.

Want wat is er leuker dan ‘Eerste like!’ of ‘Yay, first post!’ onder een bericht van een celeb te zetten? Eh, juist, heel veel is leuker dan dat natuurlijk. Maar Facebook gaat je wel helpen om dat vaker te kunnen doen. Ze gaan je waarschuwen wanneer je favoriete celeb live video aan het streamen is op Facebook Live.

Facebook Live Streaming is er nog niet voor iedereen, maar het is er wel voor speciaal geselecteerde beroemdheden, zoals misschien wel Obama. En regelmatig mis je natuurlijk die livestreams, want je zit niet altijd midden in de nacht op Facebook (als het dag is in LA). Nu kun je jezelf wakker laten maken door de app.

Het instellen is wel een beetje onhandig, want je moet in de live video die streamt op instellingen klikken en dan aangeven dat je gewaarschuwd wilt worden. Daarmee komt Facebook dus nog niet met de Meerkat– en Periscope-killer, want daar kan iedereen streamen en aangeven dat ze gewaarschuwd willen worden. Facebook richt zich voornamelijk op de Pages van supersterren die drukker bezocht moeten worden.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).