Facebookberichten en statusupdates doorzoeken, het kan!

Facebookberichten en statusupdates doorzoeken, het kan!
De statudupdate die je ex drie maanden terug plaatste nog even teruglezen? Facebook heeft de zoekfunctie eindelijk aangepast waardoor dat mogelijk wordt.

Met de zoekfunctie van Facebook kon je al personen en pagina’s doorspitten, dat kan in de VS nu ook bij statusupdates, zo meldt het bedrijf. Jup, uw tijdlijnschrijfsels verschijnen straks wellicht in de zoekresultaten van uw vrienden.

De zoekfunctie heeft overigens alleen betrekking op statusupdates die eerder in de tijdlijn van een gebruiker zijn verschenen. Statusupdates en andere Facebook-posts van gebruikers waar je niét bevriend bent, worden dus niet getoond. Facebook omschrijft het dan ook als een handige feature om even snel foto’s of statusupdates van vrienden terug te vinden:

“With a quick search, you can get back to a fun video from your graduation, a news article you’ve been meaning to read, or photos from your friend’s wedding last summer.”

Vooralsnog is het alleen beschikbaar in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer het in de rest van de wereld wordt uitgerold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *