Enorme hit ‘Fall Guys’ binnenkort op meerdere platformen

Fall Guys binnenkort op de Xbox

Enorme hit ‘Fall Guys’ binnenkort op meerdere platformen

Het spel Fall Guys is een enorme hit op de Playstation en is binnenkort ook op de Xbox te spelen.

Het spel heeft een grappig karakter en blijkbaar slaat dit ook aan op de consoles. Verleden jaar werd de game Fall Guys: Ultimate Knockout gelanceerd en was gratis voor leden met Playstation Plus. En dat ging wel lekker, want de titel werd het meest gedownloade Playstation Plus spel ooit. Het succes? De kinderlijke opzet en gemakkelijke speelbare setting. Je moet gewoon een parcours afleggen en dit zien te winnen. Iedereen kan gelijk beginnen, heerlijk eenvoudig.

De ontwikkelaar Mediatonic onthulde deze week nog dat het spel naar de Nintendo Switch komt, maar vandaag kwam het heugelijke nieuws dat Xbox One en Xbox Series X / S niet overgeslagen worden.

Fall Guys is zo verslavend door de schattige personages, de geweldige muziek en de vrolijkheid. En dat hebben we wel nodig na dagen lang thuiswerken. Het is een chaotisch spel en geeft een nieuwe draai aan de spelshows zoals Wipe Out en Takeshi’s Castle. Dit maakt het ook zo herkenbaar en snel te spelen. In Fall Guys kunnen maximaal 60 spelers meedoen en die vallen na elke wedstijd en races op verschillende niveaus af, zodat er één winnaar over blijft.

iOS en Android?

Switch en Xbox- spelers kunnen dus binnenkort meedoen met de pret. Het lijkt erop dat de Xbox- versie op hetzelfde moment wordt uitgebracht als de Switch- versie. Wanneer dat zal zijn is nog niet naar buiten gebracht, maar denk aan aankomende zomer. De vraag blijft of de ontwikkelaar Fall Guys ook naar iOS en Android gaat brengen. Het zou een logische stap zijn, maar hierover zijn nog geen uitspraken gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *