Fall Guys is een bizarre hit op PlayStation

Fall Guys is een bizarre hit op PlayStation

Heb jij de Battle Royale-game Fall Guys al gespeeld?

Grappige partygames kennen we voornamelijk van Nintendo. Het komt echter zo nu en dan voor dat dit soort spellen ook op andere platformen verschijnen. Zo werd eerder dit jaar de game Fall Guys: Ultimate Knockout uitgebracht. Als een soort WipeOut moet je met tientallen online spelers een parcours afleggen. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen die je moet zien te overleven.

[bbmediaclip clipID=”3896392″ playout=”autoblog_yt” autoplay=”true”]

Een grappig concept dat enorm is aangeslagen. Mede dankzij het feit dat de game gratis is voor leden van PlayStation Plus. Vandaag feliciteert PlayStation dan ook ontwikkelaar Mediatonic. Fall Guys: Ultimate Knockout is namelijk wereldwijd de meest gedownloade PlayStation Plus game ooit. Een knappe prestatie. Ook buiten PlayStation is het spel een succes. Zo is de Battle Royale game meer dan zeven miljoen keer verkocht op Steam. Zolang je een abonnement hebt op PS Plus kun je het spel gratis spelen.

Helaas heeft PlayStation niet bekendgemaakt hoeveel downloads Fall Guys: Ultimate Knockout precies heeft. We moeten ze dus geloven op hun blauwe ogen. Battle Royale games zijn dé hit van de afgelopen jaren. Games als Fortnite, PUBG en Call of Duty: Warzone hanteren dit concept aan en zijn stuk voor stuk mega succesvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *