Fallout: New Vegas mod geeft je een compleet nieuwe game

Fallout: New California
Bekijk snel de trailer van deze spectaculaire mod en oordeel zelf.

Van de week toonde Bethesda ons de eerste beelden van Fallout 76, de nieuwste game van de inmiddels wereldberoemde gamereeks. Volgens geruchten heeft Fallout 76 echter een compleet andere insteek dan dat we gewend zijn van de seie. Het zou namelijk gaan om een surival-rpg.

Voor iedereen die geen zin heeft in deze nieuwe genrevorm of zich nog prima vermaakt met Fallout: New Vegas hebben we goed nieuws: Radian-Helix Media heeft namelijk een spectaculaire mod van het spel gepresenteerd die 23 oktober uitkomt. In onderstaande trailer zie je de eerste beelden van Fallout: New California, dat draait op het bijna 8 jaar oude spel New Vegas.

Hoewel het hoofdverhaal al klaar is in de nieuwe mod, willen de makers nog een paar maanden de tijd hebben om side quests toe te voegen aan de game. Dit naar aanleiding van enkele testers die het gemis van quests aankaartten als een tegenvaller. Ook wordt de engine geoptimaliseerd en eventuele plotgaten gedicht.

Het spreekt voor zich dat je in het bezit moet zijn van Fallout: New Vegas om uiteindelijk Fallout: New California te kunnen spelen. Wees echter niet getreurd, want het spel kost inmiddels nog maar enkele euro’s, mocht je ‘m nog in huis willen halen.

[gv data=”nWkKzaplwbY”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *