Family Guy-aflevering over Boston Marathon geschrapt

 Family Guy-aflevering over Boston Marathon geschrapt
In de nasleep van de bomaanslagen in Boston wijzen aluhoedjes naar de makers van Family Guy. In een aflevering, uitgezonden op 17 maart, zou namelijk een verwijzing zitten naar het tragische voorval.

De aflevering ‘Turban Cowboy’ bevat een scene waarin Peter Griffin een brug opblaast door met zijn mobieltje naar en nummer te bellen. Handige kl**tzakjes hebben daar echter een clip van gemaakt waarin het lijkt alsof de bommen die Peter laat afgaan gelinkt zijn aan de bomaanslag in Boston, aangezien de uitzending ook een scene bevat waarin hij bevraagd wordt over het winnen van de Boston marathon. Too soon?

De geknipte versie, waardoor tumult onder samenzweringstheorie-gelovers ontstond:
[gv data=”H5U5LiHnutw”][/gv]

Hoewel het een extreme hoax was – zelfs in r/Conspiracy geloofden ze het niet – gingen twitteraars massaal los. BuzzFeed heeft HIER een paar voorbeelden van bizarre tweets onder elkaar gezet.

Ondertussen zag de maker van de show, Seth MacFarlane, zich genoodzaakt om te reageren op de onrust. Hij noemde de clip weerzinwekkend.

Fox heeft echter het zekere voor het onzekere genomen en de aflevering, die dus NIETS te maken heeft met de bomaanslag in Boston, van zowel Fox.com als Hulu.com gehaald, meldt Hollywoodreporter. Meer samenzweringtheorieën om te lachen bij Gawker.

Nog geen reacties

  1. Alsof een programma als family guy ook maar iets te maken zou hebben met een aanslag als deze?! Rare jongens die amerikanen.
    Het is natuurlijk enorm erg wat daar gebeurt is. Maar dat zoveel mensen aan t zoeken zijn naar een verklaring, in wat voor vorm dan ook, is een beetje overdreven in mijn ogen

  2. Zag eergisteren een ‘interview’, over wat willekeurige Amerikanen op straat, vonden van de kernaanval op China, omdat ze hun munt gedevalueerd hadden.
    Veel spraken er schande van.

    Maar goed, wat kun je verwachten van mensen die Frankrijk als hoofdstad van Berlijn aanwijzen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *