Fan van iOS én van Android? Dan is dit iets voor jou

Auteur: , Geen reacties
Fan van iOS én van Android? Dan is dit iets voor jou

Twee werelden komen samen met deze bijzondere constructie.

Je hebt mensen die zweren bij iOS van Apple en je hebt mensen die nooit meer anders dan Google’s Android willen. Ook is er een groep die het weinig uitmaakt. iOS, of Android, het is allebei wel prima.

Voor de groep die beiden willen is er nu een bijzonder project op Kickstarter te vinden. The Eye, zoals het product heet, is een hoesje voor je iPhone. Het hoesje is echter een tweede smartphone inclusief scherm! Zo heb je aan de ene kant Apple’s iOS, draai je het toestel om dan kun je aan de slag met Android.

The Eye biedt ondersteuning voor twee simkaarten, het geheugen is uitbreidbaar middels microSD, beschikt over NFC-technologie, een 3.5mm jack-ingang, heeft het ‘hoesje’ een eigen batterij én een 5-inch AMOLED display. Bellen gaat via de microfoon van de iPhone. Foto’s maken gaat ook via de camera van de iPhone.

Via Kickstarter proberen de makers het opmerkelijke concept van de grond te krijgen. The Eye gaat 189 dollar kosten mocht het product het schoppen tot het verkoopstadium. Het doel was om 95.000 dollar op te halen, maar de teller is inmiddels al ruimschoots over de 110.000 dollar heen. Een video waar je het product in actie kunt zien check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).