Fan wil selfie met Federer, bestormt ‘m bij Roland Garros

Fan wil selfie met Federer, bestormt 'm bij Roland Garros
Roger Federer is een beetje klaar met de beveiliging rondom Roland Garros. De Zwitserse tennisser won zondag van Alejandro Falla en wilde de baan verlaten, maar werd daarbij lastig gevallen door een opdringerige ‘fan’.

Daar was de Zwitser allerminst blij mee. Begrijpelijk, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat elke malloot het centre court op kan rennen. Federer duwde de jongen, die graag een foto wilde maken, daarom meteen van zich af en riep vervolgens de hulp in van de beveiliging. De Fransozen hadden er namelijk wel erg veel tijd voor nodig om uit zichzelf in actie te komen.

“Ik ben hier natuurlijk niet blij mee. Sterker nog: ik kan er nog geen seconde om glimlachen”, liet Federer weten tijdens de persconferentie na zijn wedstrijd. Het was namelijk niet de eerste keer deze week dat hij werd lastig gevallen. “Gisteren stonden er tijdens mijn training ook opeens vier kinderen bij me op de baan. Nu gebeurt het nogmaals, terwijl je er toch vanuit gaat dat er tijdens een serieuze wedstrijd niemand de baan op kan rennen.”

[gv data=”OoIqm_rZnQ8″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *