Fantasyfreaks opgelet! Trailer The Shape of Water is hier

Auteur: , Geen reacties
Shape of Water

De nieuwe film van regisseur Guillermo del Toro belooft een spektakel te worden.

Fans van het Fantasy-genre zijn ongetwijfeld bekend met de Mexicaanse regisseur. del Toro was onder andere verantwoordelijk voor films als Hellboy, Hellboy II: The Golden Army en Pacific Rim. The Shape of Water is zijn nieuwste titel en deze film zal later dit jaar in de bioscoop te zien zijn. De eerste trailer is vandaag online gegaan.

De trailer is geheimzinnig en in de oude stijl van del Toro. Dat belooft wat. Vanessa Taylor heeft ook meegeschreven aan de film. Taylor heeft onder andere een belangrijke rol gespeeld voor het verhaal van het tweede en derde seizoen van Game of Thrones.

The Shape of Water speelt zich af in de tijd van de Koude Oorlog, circa 1963. Elisa (gespeeld door Sally Hawkins) is een eenzame vrouw en werkt in een laboratorium voor de overheid. Haar leven staat ineens op de kop als haar co-werker Zelda (gespeeld door Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekt.

De film draait vanaf 18 december in de bioscoop. De trailer check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).