Fast & Furious 8 gaat over de top van ‘over de top’ (video)

Fast & Furious 8
Fast & Furious op steroïden.

Dat Fast & Furious een epische en veelal extreme filmserie is, is alom bekend. De tweede trailer van Fast & Furious 8 onderstreept dat gegeven des te meer.

Cast
F8 is het eerste deel in de racereeks na het plotselinge overlijden van Paul Walker. Ten tijden van de opnames van het voorgaande deel verongelukte de Amerikaanse acteur.

Fast & Furious-veteranen Vin Diesel en Michelle Rogriguez zullen wederom te zien zijn in het achtste deel. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg, want met Oscar-winnares Charlize Theron, best betaalde acteur van 2017 Dwayne ’the Rock’ Johnson, vechtersbaas Jason Statham, rappers Ludacris en Tyrese Gibson en vele andere grote namen, is de cast praktisch volledig opgebouwd uit noemenswaardige acteurs en actrices.

[gv data=”w8dhTym6Yp0″][/gv]

Fast & Furious 8 draait vanaf 13 april in de bioscoop. Wil je tientallen, neen, honderden auto’s zien ontploffen, crashen en racen in volle glorie, dan draait het nieuwste deel ook in IMAX.

Oh, en check hier de eerste trailer die eind vorig jaar uitkwam.

3 reacties

  1. Ik ben benieuwd. Uiteraard ga ik hem zien, puur voor het vermaak. Deel 1 was cult, 2 was meh, 3 was wel aardig, 4 was bagger, 5 viel tegen, maar vanaf 6 werd het weer wat leuker.

    Gezien de enorme box-office successen snap ik Universal wel. Elke film brengt meer en meer op. Dus uitmelken zo lang het kan. Een voordeel: het script is in één zondag middag geschreven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *