Fast & Furious Forza game nu gratis te downloaden

Forza-Fast-And-Furious
De makers van de Forza-games hebben een speciale Fast & Furious variant op Forza Horizon 2 gelanceerd, die je helemaal gratis kunt downloaden op je Xbox 360 of Xbox One kunt downloaden.

Je hebt Forza Horizon 2 dus niet nodig om deze game te kunnen spelen, al zijn er wel grote gelijkenissen mee te vinden. Zo race je in deze Fast & Furious game ook rond in een open wereld, terwijl je opdrachten krijgt van verschillende personages.

Iconische auto’s
Tijdens je race-avontuur kruip je achter het stuur van minstens elf iconische auto’s uit de Fast & Furious-serie. Omdat het hier om een gratis game gaat, zul je wel door de nodige reclames heen moeten kijken. Bovendien heb je in de game toegang tot één stad, die slechts een onderdeel is van de volledige Forza Horizon 2-game.

Voor een prijs van nul euro zul je ons echter niet horen klagen, en aangezien de Forza-games inmiddels een goede naam opgebouwd hebben, kun je hier vast en zeker een paar vermakelijke uurtjes uithalen. De game is gratis te downloaden in de Xbox Store via deze link.

[gv data=”jRpyIJiGzzc”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *