Fast & Furious-maker komt met nieuwe absurde film (trailer)

Auteur: , Geen reacties
Het gaat niet veel gekker worden

Hurricane Heist is precies wat de titel suggereert.

Een hybride rampenfilm met een ander genre blijkt een goudmijn aan succesvolle B-films te zijn, want na Sharknado en Lavalantula staat er een nieuwe film op deze absurde lijst aan vreemde concepten. Hurricane Heist is precies hetgeen de titel suggereert… een heistfilm die zich afspeelt in een orkaan.

Rob Cohen, de bedenker van de immens populaire (en eveneens over-de-top) The Fast and the Furious-franchise, zat ongetwijfeld op een dag te denken aan een nieuw concept voor een film. Hij had afgelopen weekend Ocean’s Eleven gekeken en dacht dat hij het ook wel zou kunnen. Maar ja, heist-films zijn al lang niet meer nieuw en als je het genre dan op je neemt, doe het dan zo uniek als bijvoorbeeld Baby Driver.

Hoe kun je een heist-film uniek en vernieuwend maken? Boom, voeg een orkaan eraan toe. Mocht je overigens nog niet verkocht zijn op het concept, check dan gewoon even de onderstaande trailer. Een mooie dame als agente, wat bad-ass Amerikanen met een hoop wapens en uiteraard veel auto’s en ontploffingen; het is bijna alsof de regisseur ons zijn oude cadeautje met een ander papiertje eromheen nog een keer wil verkopen…

Foto @EntertainmentStudiosMotionPictures/OneMediaEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).