FBI ingeschakeld vanwege man met Google Glass in bioscoop

FBI badge
Zit je lekker met Google Glass op je snufferd in de bios, komt de FBI je zomaar uit de zaal slepen.

De beste man zat gezellig samen met zijn vriendin in de bioscoop te kijken naar de Jack Ryan: Shadow Recruit toen hij plotseling een badge onder zijn neus kreeg en hem werd verzocht de zaal te verlaten. Buiten de zaal stond nog een handjevol agenten en de man werd naar een kamertje gebracht.

Daar bleek dat hij werd beschuldigd van het illegaal opnemen van de film, maar dat was zeker niet het geval. Google Glass stond namelijk uit, maar dat wilde de agenten niet geloven. De beste man had zijn Google Glass bewust niet afgezet omdat er glazen op sterke in zaten die hij dus nodig had om normaal te kunnen zien. Geschrokken stelde hij voor om Glass via een USB-kabel aan te sluiten zodat de FBI kon zien was er op de bril stond, maar dat stonden de heren niet toe.

Pas na enkele uren kwam er een agent met een laptop en een USB-kabel en bleek dat er inderdaad niks raars op de bril stond. Achteraf bleek dat de bioscoop een telefoontje had gepleegd naar de Movie Association en dat die vervolgens contact had opgenomen met de FBI.

Als ‘goedmakertje’ voor het feit dat de man urenlang werd vastgehouden kreeg hij een aantal vrijkaartjes. (via: the-gadgeteer.com)

Nog geen reacties

  1. Als hij hem uit had staan, waarom had hij hem dan nog op? :’) Dat stoort toch alleen maar dan? Of moest hij aan iedereen laten zien dat hij Glass had? Ik zou het ook verdacht vinden. Net zoals een camcorder voor je neus houden in de bios. Zelfs al staat ie uit, het blijft verdacht en reden om een woordje met iemand te spreken.

  2. Als hij hem uit had staan, waarom had hij hem dan nog op? :’) Dat stoort toch alleen maar dan? Of moest hij aan iedereen laten zien dat hij Glass had? Ik zou het ook verdacht vinden. Net zoals een camcorder voor je neus houden in de bios. Zelfs al staat ie uit, het blijft verdacht en reden om een woordje met iemand te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *