Ferrari en Vertu bouwen exclusieve F12berlinetta-telefoon

Vertu Ti Ferrari Limited Edition
Dit is de Ferrari F12berlinetta als de supercar een telefoon was geweest. Met een dubbele Snapdragon-processor in plaats van een 740 pk sterke twaalfcilinder.

‘Diamond Like Coating’

De Engelse telefoonbouwer Vertu is opnieuw een samenwerking met Ferrari aangegaan. Het resultaat is de Vertu Ti Ferrari Limited Edition, die in een oplage van 2013 stuks zal worden gebouwd. In de basis is het eigenlijk gewoon de kneiterdure Ti (€7.900), maar dan nu bedekt met rood en zwart Ferrari-leder, afgewerkt met rode stiksels. Het metaal wordt beschermd door Diamond Like Coating (DLC). Oh, en er zit een exclusieve Ferrari-app op met motorringtones (voor als je 8 jaar bent), videomateriaal en een F12-configurator.

Vertu Ti Ferrari Limited Edition

De specs dan. Hij draait op een Qualcomm Snapdragon Dual-core met een kloksnelheid van 1.7GHz. Het besturingssysteem is Android 4.0 – ietwat oud voor een nieuwe foon – en het WGA-scherm is 3,7-inch groot. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst en aan de voorzijde werd een 1.3 megapixel-variant gemonteerd. Hij beschikt over 64GB aan opslagruimte.

Voordat we de prijs bekend maken; zorg dat je zit en pak iets stevig vast. Voor deze handgebouwde Vertu Ti Ferrari Limited Edition durft men namelijk €12.350 te vragen.

Koekkoek.

Een video van de telefoon kan je bekijken op onze Facebookpagina.

[lg_folder folder=”Vertu/Ti_Ferrari/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *