Ferrari F50, een nieuw circuit en meer naar GT Sport

Auteur: , 2 Reacties
Ferrari F50, een nieuw circuit en meer naar GT Sport

Verse content voor spelers van Gran Turismo Sport!

Sinterklaas is aantocht op Gran Turismo Sport, want op 5 december krijgt de racegame op de PlayStation 4 een nieuwe gratis update. Kazunori Yamauchi heeft via sociale media laten weten dat er een update onderweg is.

Zoals gebruikelijk, worden de auto’s door middel van een silhouette-teaser aan de wereld getoond. Zo geheim zijn de meeste vierwielers niet meer, want diverse auto’s kwamen al in actie tijdens de GT Sport World Final van de Nations Cup, een e-sports kampioenschap gecertificeerd door de FIA. Onder meer bekend is dat de Ferrari F50, McLaren P1 GTR, BMW M3 E92, Datsun 240Z “Fugu Z” by Sung Kang en de C2 Corvette onderdeel zijn van de update.

Naast de toevoeging van de auto’s, komt er ook een nieuw circuit naar het spel. Het gaat om een nieuwe layout van Tokyo Expressway, genaamd South Loop. De update verschijnt volgende week woensdag op de PlayStation 4 en zal kosteloos te downloaden zijn. Eerder deze maand werd GT Sport nog van een grote update voorzien, die onder meer 9 nieuwe auto’s en Circuit de Barcelona naar de game brachten.

Ferrari F50, een nieuw circuit en meer naar GT Sport2 reacties

Die 240Z is wel erg sexy zo! 🤤🤤
Is dit er ook voor de pc?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).